SUPPORT Site slow?

Mooseman

Moderator
Anybody else find that this site can take a while to load? I sometimes will click on something, like the "Like" button, I get the 3 flashing yellow bars for a while and will either take a long time to register or times out doing nothing.

So far have one other with this same problem.
 

TollKeeper

Well-Known Member
No problem here unless I am on a mobile device connected via 4G.
 
OP
OP
Mooseman

Mooseman

Moderator
Of course after posting this it's fast now. :Banghead:
 

ddgm

Well-Known Member
Actually, this just happened this morning, timed out. Desk top computer, hard wired.
 
OP
OP
Mooseman

Mooseman

Moderator
Ya. I just got slow again too. Last night, replying to a post it timed out.
 
OP
OP
Mooseman

Mooseman

Moderator
Anybody else still seeing on and off slowness? When it happens, I switch to another tab while GMTN is loading and it's fine. I tuned my AdBlock back on and it seemed to help a bit.
 

Blckshdw

Moderator
Yeah it seems to be random for me. Not anything frequent, but I do notice all those same symptoms too, from time to time
 

TollKeeper

Well-Known Member
I am on a Wireless Satellite Beam connection right now, and no difference for me. Been solid all morning.
 
OP
OP
Mooseman

Mooseman

Moderator
It's pretty random. I'm fine now but it will slow to a crawl at times.
 

Online statistics

Members online
9
Guests online
446
Total visitors
455

Forum statistics

Threads
20,870
Messages
603,218
Unanswered questions
2
Answered questions
2
Members
14,169
Latest member
quarryroader
Top Bottom