PCMforLess Autocal Tune howto question...

06Envoy

Original poster
Member
Dec 4, 2011
419
I feel like such a new guy. Oh wait! I am new to Autocal!!!! All of my previous tunes from previous tune venders over the years were supplied on replacement computers. This is my first Autocal. I feel like I'm lost.

Today I installed my Xmas goodies.
K&N CAI.
Rear dealership OEM shocks.
Rear liftgate molding.
But do you think that I could install my new tune?

I followed the instructions provided. I grabbed the software on a laptop, plugged in the laptop and the autocal into the port, etc...
My problem is that the prog1 or full1 says n/a and when I press ok nothing happens. Efilive explorer says there is nothing in the tune folder.
I was able to read1 this morning, but that's all.

Of coarse Pcm4l is closed until next week, but I was hoping that a more experienced member has an idea of what I'm doing wrong.

Please help!
 

djthumper

Administrator
Nov 20, 2011
14,956
North Las Vegas
PM ScarabEpic22 he is the man when it comes to those things.
 

06Envoy

Original poster
Member
Dec 4, 2011
419
Geez, I don't know how I missed your answer for so long....:confused:
Thanks man! :thumbsup:

Unfortunately, I may as well wait until they open up tomorrow.
Thanks for your effort though!! :biggrin:
 

djthumper

Administrator
Nov 20, 2011
14,956
North Las Vegas
It could be something real simple. I am sure Scarab is around you could get it done today.
 

Forum Statistics

Threads
23,484
Posts
639,852
Members
18,717
Latest member
Leoliboy

Members Online