1. We are working on the forum's attachment system. Attachments and avatars will be intermittently affected over the next 24 hours.
    Dismiss Notice

'00 Yukon XL Seats Problem

Discussion in 'Technical Discussion' started by AppleJack, Nov 9, 2016.

  1. AppleJack

    AppleJack Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    2
    Hello All,
    Pulled leather seats out to get recovered. Everything worked, i.e. power and heat prior to removal. Now that I've re-installed them, I have problems but fuses all check good.

    Only way that power driver's seat works is if I leave power to passenger seat disconnected. No heat on driver seat but power works. Heat on passenger seat works but no power when connected -- and connecting up the power to pass side makes driver seat not work. Seat belt is fastened and I'm sitting in the seat, too.

    What have I done? Does this mean the controller under the seat is the problem? Any help greatly appreciated...
     
  2. HARDTRAILZ

    HARDTRAILZ Moderator

    Messages:
    44,377
    Likes Received:
    11,046
    Did you double check the grounds?
     
  3. AppleJack

    AppleJack Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    2
    So, there's 12V at the harness coming up from the floor on passenger side. Does that mean the ground connection is okay?
     
  4. Mooseman

    Mooseman Moderator

    Messages:
    10,035
    Likes Received:
    4,621
    You'll have to find the wiring schematic for your truck (sorry, I don't have them). There's obviously something amiss, maybe a broken wire or ground connection.
     

Share This Page